АГРО-БИО ТРЕЙДИНГ

АБТ е водещ дистрибутор на продукти за растителна защита. Ние предлагаме широка гама препарати, която да задоволява изцяло нуждите на производителите на селскостопански култури у нас.

Home Вие сте: Home Полезно

ПолезноРазработили сме близки стратегически партньорства с други компании

forumДискусионен форум

http://forum.agrobiotrading.com/

Полезно

Уважаеми земеделски производители,

Индустрията за растителна защита разработва, произвежда и предлага продукти за растителна защита, които защитават реколтата на селскостопанските призводители от множество опасни вредители в растениевъдството, горското стопанство и градинарството. Подпомагайки защитата на земеделската реколта, индустрията позволява на фермерите да развиват интензивно земеделие и чрез него да оптимизират добивите от съществуващите обработваеми площи, както и да увеличат качеството на земеделската продукция. Чрез поддържане на печелившо растениевъдство, индустрията допринася за конкурентноспособността на Българското земеделие и поддържането на селскостопанската общност.

Основен приоритет за нас, фирма Агро-Био Трейдинг ООД е да подпомагаме приложението на възможно най-високите стандарти при употребата на продукти за растителна защита и торове  и по този начин да допринасяме за увеличаване добивността и качеството на земеделската продукция, едновременно с опазване на общественото здраве и околната среда.

Филтър по заглавие     Покажи # 
# Заглавие на статията Посещения
1 Схеми на пръскане 3749
2 ПРИЛОЖЕНИЕ НА ГРИЙН ГАРД 563
3 Попово прасе и телен червей - борба 3757
4 Метеорологични прогнози - Времето 3306
 
Нашите партньори: logo-zapi-spa
logo_belchim 1 logo-leili
Powered by IT Business Solutions Top
Потребителско име
@agrobiotrading.com
Парола