АГРО-БИО ТРЕЙДИНГ

АБТ е водещ дистрибутор на продукти за растителна защита. Ние предлагаме широка гама препарати, която да задоволява изцяло нуждите на производителите на селскостопански култури у нас.

Home Вие сте: Home Решения

Разрешаването на проблеми е движеща сила и предизвикателство за нас.

forumДискусионен форум

http://forum.agrobiotrading.com/

Решения

Всеки успех е в основата да повярваш, че можеш!

Ние повярвахме, че можем да предложим нещо повече от останалите в аграрния сектор и затова успяхме.

Заложихме преди всичко на дългогодишния опит, който притежаваме в сферата на растителната защита, и на богатите ни познания в областта на земеделието.

Сформираният екип от висококвалифицирани специалисти ни дава възможност да предложим широк спектър от решения на проблемите с отглеждането на селскостопанските култури.

Съгласуваме и анализираме постоянно нагласите на дистрибуторите ни и техните изисквания, за да постигнем пълен синхрон между техните очаквания и обслужването, което получават.

Отделяме значителна част от нашите усилия за внедряване на нови продукти и рационални решения, които да допринесат за развитието на нашите клиенти.

Успехът на нашите клиенти ни мотивира да продължим да предлагаме богата гама от всички групи пестициди и торове, съответстваща, както на потребителското търсене, така и на икономическите възможности на потребителя.

Описание на често срещани проблеми и начини за решаването им можете да намерите тук:

Нашите партньори: logo-zapi-spa
logo_belchim 1 logo-leili
Powered by IT Business Solutions Top
Потребителско име
@agrobiotrading.com
Парола